

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Вадете продуктите, всички ги имате в хладилника
Ухае божествено, вкусът е уникален
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Меко и крехко тесто, апетитен вискозен пълнеж. Изглежда страхотно, има страхотен вкус
Ако някой ми беше казал, че кекс с ябълки ще е такава вкусотия, нямаше да му повярвам никога
Бързо запретнете ръкави и зарадвайте семейството си
Няма да повярвате колко е вкусна